Elecció de la tecnologia FrontEnd !

Estem molt contentes d'anunciar-vos la tecnologia que hem escollit per a desenvolupar el nostre projecte!

REACT!

Concretament, hem decidit utilitzar React per al desenvolupament web i React Native per a l'aplicació mòbil i per la web. Per què? Perquè aquestes tecnologies ofereixen una gran quantitat de beneficis i avantatges que ens ajudaran a desenvolupar un projecte d'alta qualitat.

Per començar, React és una biblioteca de JavaScript molt popular i ben establerta que es fa servir per desenvolupar aplicacions web i mòbils. La seva popularitat es deu a la seva flexibilitat i escalabilitat, així com a la gran comunitat de desenvolupadors que hi ha al voltant d'ella.

Un dels grans avantatges de React és que permet als desenvolupadors dividir l'aplicació en components reutilitzables, el que fa que el codi sigui més net i fàcil de mantenir. Això significa que podem escriure codi més eficient i dissenyar aplicacions més escalables, el que és crucial per al nostre projecte.

A més a més, React utilitza el DOM virtual, que és una representació virtual del contingut HTML d'una pàgina web. Això significa que React actualitza dinàmicament només les parts de la pàgina que han canviat, en comptes de recarregar la pàgina sencera. Això fa que l'experiència d'usuari sigui més ràpida i suau, i també ajuda a reduir la càrrega del servidor.

Per a l'aplicació mòbil, React Native és una elecció excel·lent perquè permet desenvolupar aplicacions natius per a iOS i Android utilitzant una única base de codi. Això fa que sigui més fàcil mantenir i actualitzar l'aplicació en totes les plataformes.

A més, React Native també té una gran quantitat de components predefinits que es poden reutilitzar, el que ajuda a estalviar temps de desenvolupament. També permet als desenvolupadors integrar la funcionalitat nativa del dispositiu en l'aplicació, com ara la càmera o el GPS.

Tenim doncs la intenció de desenvolupar usant aquestes dues tecnologies, de manera híbrida en la web (React i React Native for Web) i exclusiva en l'aplicació (React Native)

En resum, hem triat React i React Native perquè ens permeten escriure codi eficient i escalable. Estem emocionades de treballar amb aquestes tecnologies i esperem mostrar-vos els resultats del nostre treball aviat!

Comentaris

Entrades populars